Eladó ház Érd 163 nm
Eladó ház Érd 163 nm
Eladó ház Érd 163 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 7579918
Referenciaszám: HZ039431
Feltöltve: 15 napja

Érd eladó családi ház 5 szobás: 198 millió Ft

198 millió Ft
1 209 160 Ft/m²
163 m²
Alapterület
645 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 574 646 Ft
Második évtől
784 224 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Érd Fenyves Parkvárosban ÚJ ÉPÍTÉSŰ családi ház eladóCéges építkezés, CSOK és illetékmentesség igénybe vehető még az idei évben!A 645 m2-es telken egy most épülő bruttó 216 m2 alapterületű, 164 m2 hasznos alapterületű nappali + 4 szobás önálló, dupla komfortos kétszintes családi ház magas műszaki tartalommal.A ház elosztása:a földszinten egy hatalmas egy légterű nappali-étkező-konyhaelőszobazuhanyzó+WChálószobakamragarázstárolóA nappaliból és a hálószobából is kialakításra került a kertkapcsolat.Az emeletre kerül egy káddal felszerelt fürdőszobagardróbszoba  3 nagy méretű szobagépészeti helyiségteraszA ház minőségi anyagok felhasználásával, korszerű technikával, sok extrával épült meg.Az épület földszinti teherhordó falszerkezete 30 cm vtg. Bakonytherm falazat, a homlokzaton 15 cm, a lábazaton pedig 10 cm hőszigeteléssel borítva.A tető fedése fekete Terran cserépből készült, színezett bádogozással.A beépített nyílászárók, műanyag szerkezetű, három réteg üvegezésű, fokozott hőszigetelésű, kívül antracit belül fehér színű nyílászárók, vakolható tokos beépített, motoros vezérlésű redőnnyel és kombinált szúnyoghálóval felszerelve.A ház fűtéséről és melegvíz-ellátásáról LG Therma 16 KW-os hőszivattyű gondoskodik, a hőleadás padlófűtésen keresztül történik, továbbá tartalékfűtés és hűtés számára split klíma funkcionál.Az épület a modern fűtésnek, a napelemeknek és a vastag szigetelésnek köszönhetően rendkívül alacsony rezsi költséggel tartható fenn. Beépítésre kerül továbbá egy Ubbink Vigor hővisszanyerős, páraszabályozós lakásszellőztető rendszer, melynek köszönhetően a ház folyamatosan friss levegővel van ellátva szellőztetés nélkül is.A burkolatok, beltéri ajtók, szaniterek a műszaki tartalomban rögzített árakig szabadon választhatók.A kulcsrakész átadása 2023. őszére várható, így még a burkolatok kiválasztására van lehetőség.Az extrákkal felszerelt ház az alábbiakkal kerül átadásra:elektromos kis- és nagykapumotoros garázskapukaputelefonriasztórendszer előkészítésnappaliban klíma szerelvea szobákban a klíma előkészítveelektromos redőnytermőföldterítésfalazott kerítésA kivitelező sokéves tapasztalattal, és referenciákkal rendelkezik, melyek a megtekintés után megnézhetők.Bővebb információk és a személyes megtekintés megbeszélése miatt keressenek bizalommal.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2023
Erkély:
25,2 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
erkély
bútorozatlan
vízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Holló Szilvia Duna House - Érd, Riminyáki út Az iroda összes hirdetése
+36 20 333 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Holló Szilvia Duna House - Érd, Riminyáki út Az iroda összes hirdetése
+36 20 333 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY