Eladó ház Miskolc 520 nm
Eladó ház Miskolc 520 nm
Eladó ház Miskolc 520 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7415724
Referenciaszám: HZ081156
Feltöltve: 16 napja

Miskolc eladó családi ház 7 szobás: 249 millió Ft

249 millió Ft
478 846 Ft/m²
520 m²
Alapterület
1613 m²
Telek
7 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 722 661 Ft
Második évtől
986 221 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Miskolc Görömböly városrészében ELADÓ egy nagy telken fekvő LUXUS CSALÁDI HÁZ!A csoda szép otthon 1600 nm-es telken fekvő 585 nm-es ház, amely 2004-ben épült és  hőszigeteléssel rendelkezik.A kertet nagyra nőtt smaragd tuják szegélyezik, egy része parkosított virágos és pihenőkert, a ház mögötti kertrészben termő gyümölcsfákkal.A parkosított előkert esztétikai szépségét a házba belépve a belsőépítész által megalkotott építészeti remek, az otthon és kényelem, a tágas, élhető terek (mint például a 100 nm-es nappali-étkező) és a harmónia fokozza.Leendő tulajdonosai birtokba vehetik majd a ház wellness részlegét, melyben 50 m3-es, ellenáramoltatással, fordított medencetechnikával rendelkezik, légtere pedig párátlanítóval van ellátva.Körpanorámás kilátás nyílik a környezetére az emeleti hálószobák ablakaiból.A ház nagy előnye, hogy akár három külön bejárattal, három külön lakás kialakítható benne, de természetesen, ha jelenlegi formában veszi használatba, teljes kényelemben, gondtalanul élvezheti otthona nyújtotta felüdülés örömeit! Nem, ez a ház nem Miskolc-Tapolcán áll, ezt a városrészt turisták nem látogatják, frekventált elhelyezkedéséről, a környezete által nyújtott nyugalomról meggyőződhet személyesen, ha egyeztetésünket követően megtekinti!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2003
Erkély:
50 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
erkély
bútorozatlan
vízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Répásiné Dienes Judit Duna House - Miskolc, Kálvin János utca Az iroda összes hirdetése
+36 20 475 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Répásiné Dienes Judit Duna House - Miskolc, Kálvin János utca Az iroda összes hirdetése
+36 20 475 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY