Eladó ház Mogyoród, Szentjakab Parkfalu park 282 nm
Eladó ház Mogyoród, Szentjakab Parkfalu park 282 nm
Eladó ház Mogyoród, Szentjakab Parkfalu park 282 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7974946
Referenciaszám: 11-2518
Frissítve: 14 napja

Mogyoród eladó családi ház 6 szobás: 235,9 millió Ft

235,9 millió Ft
836 525 Ft/m²
282 m²
Alapterület
1152 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 684 642 Ft
Második évtől
934 335 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Egyedi tervezés, egyedi helyen! Családi ház, két szintes, 6 szoba, 3 fürdőszoba, napelem. Önálló családi ház 1152 m2-es összközműves telken. 38-as Porotherm téglából épült, piros színű, Csornai hódfarkú cserép kettős fedéssel. Földszint - 177,7 m2 (+ dupla garázs - 37 m2, + kerti raktár 6,1 m2), 3 db terasz - 94 m2, Tetőtér: alapterület - 140,6 m2, (hasznos alapterület - 104,6m2) A telek területe 1152 m2, összközműves (víz, gáz, villany, csatorna). Helyenként festett ablaküveg, lépcsőházban kovácsoltvas korlát, stb. Fából készült egyedi nyílászárók. A parkosított, rendezett, a már megnőtt fák, bokrok némi törődést igényelnek. A telket egyik oldalról új építésű házak, két oldalról a vele egyszerre épültek övezik. A ház 20 éves és megérett a felújításra. Mindamellett egy igen impozáns, jól megtervezett és megépített ház. Jól használható a 3 nagy, különböző fekvésű teraszával , a kis kerti tóval, sütögetővel az udvaron. A kapubejárattal szemben helyezkedik el a dupla garázs, amely manapság már kuriózumnak számít. A belső térben minden tágas és világos. A helyiségek méretei még a régi korok igényeihez igazodtak. Magas belmagasság és tágas terek. A nappaliban kandalló. A fűtés padlófűtés és radiátor, amely Buderus kazánnal megoldott. A 8KW-os napelem rendszer a napokban lett beüzemelve, amely a havi rezsi csökkentésben nagy szerepet játszik majd. A Szentjakab Parkfalu egy bekerített, őrzött terület. Ennek üzemeltetése és karbantartása egyesületi formában megoldott. Ennek havi költsége házanként 25.000.- Ft. A parkfalu egy tökéletes otthon azoknak, akik a napi verkli, munka után megpihenni hazatérnek. Elfogultság nélkül állíthatom, hogy ez a béke és nyugalom szigete. Általam első kézből informálódhat, itt lakom 23 éve. Hívjon bármikor, segítek.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2000
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Nincs
villany
gáz
víz
csatorna
komfortos
kocsibeálló
garázs
étkező
kamra
gardrób
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Borbásné Mária Balla Ingatlan - XVI. kerület, Kistarcsa, Csömör, Kerepes, Mogyoród, Gödöllő Az iroda összes hirdetése
+36 70 932 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Borbásné Mária Balla Ingatlan - XVI. kerület, Kistarcsa, Csömör, Kerepes, Mogyoród, Gödöllő Az iroda összes hirdetése
+36 70 932 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY