Eladó ház Zamárdi 280 nm
Eladó ház Zamárdi 280 nm
Eladó ház Zamárdi 280 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 7438530
Referenciaszám: NY010443
Feltöltve: 16 napja

Zamárdi eladó családi ház 8 szobás: 225 millió Ft

225 millió Ft
803 571 Ft/m²
280 m²
Alapterület
790 m²
Telek
8 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 653 007 Ft
Második évtől
891 163 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Családi ház és biztos megélhetés a BALATONTÓL 300 méterre. Kiváló állapotú TÖBBGENERÁCIÓS CSALÁDI HÁZAT kínálunk Zamárdi Üdülőtelepi részén. * 5 különbejáratú APARTMAN (belső, zárt lépcsőházból) * Átgondolt, előrelátó tervezés alapján épült. 2018-ban átadott, folyamatosan karbantartott, nagyon jó állapotú, felújítást nem igénylő ingatlan, gyönyörű, zöld környezetben. Önálló 790 nm-es saroktelken helyezkedik el. Földszint (160nm): Apartman1: 65 nm+terasz (Nappali-étkező, konyha, kamra, szoba, fürdőszoba+wc) Apartman2: 24 nm+terasz (Stúdióapartman) Kazánház/mosókonyha: 13,5 nm Emelet (120nm): Apartman3: 35 nm+terasz (Konyha-nappali, szoba, füdőszoba+wc) Apartman4: 31 nm+terasz (Stúdióapartman) Apartman5: 42 nm+terasz ((Konyha-nappali, szoba, füdőszoba+wc) Összesen: 8 szoba, 5 fürdőszoba, 5 konyha/konyhasarok, 5 terasz A ház műanyag nyílászárókkal és korszerű tőzeggyapot szigeteléssel ellátott. A ház melegéről kondenzációs kazán és automata faelgázosító kazán is gondoskodik. Minden apartman külön termosztátról vezérelhető. A telken egy fúrt kút is található, mely bevizsgált iható vizet szolgáltat. Az ingatlanhoz tarozik két különálló zárt garázs és több gépkocsi számára elegendő beállóhely az udvarban. A vételár tartalmazza az Apartman1 részleges, a többi apartman teljes bútorzatát. Befektetők és letelepedni vágyók figyelmébe is jó szívvel ajánlom ezt a csodálatos ingatlant! Zamárdi a balatoni fesztiválok fellegvára, a dél Balaton egyik legélhetőbb városa. Szívesen állok rendelkezésére! Teljes körű hitelügyintézéssel és az adás-vétel gondtalan lebonyolításához szükséges szakemberekkel állunk rendelkezésére.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2018
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Csizmadia-Schveiger Eszter Otthon Centrum - Balatonmáriafürdő Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Csizmadia-Schveiger Eszter Otthon Centrum - Balatonmáriafürdő Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY