Eladó ház Budapest III. kerület, Csillaghegy 120 nm
Eladó ház Budapest III. kerület, Csillaghegy 120 nm
Eladó ház Budapest III. kerület, Csillaghegy 120 nm
+5 fotó
Hirdetéskód: 7637022
Referenciaszám: 360021061-767
Feltöltve: 16 napja

Budapest III. kerület eladó ikerház 4 szobás: 174 millió Ft

174 millió Ft
1 450 000 Ft/m²
120 m²
Alapterület
265 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 504 992 Ft
Második évtől
689 166 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó a 3. kerületben, CSILLAGHEGYEN ÚJ ÉPÍTÉSŰ, LUXUS, 115 nm, 4 szobás IKERHÁZ mindkét fele garázzsal, saját, 265 nm telken, a CSALÁDI INGATLAN kínálatából. Eladásra kínálom a 3. kerületben Csillaghegy Duna-felöli oldalán, egy csendes kis utcában épülő 115 nm+ TERASZOS, kétszintes, AMERIKAI KONYHÁS NAPPALI + 3 szobás IKERHÁZ mindkét felét GARÁZZSAL, saját 265 nm –es telken. A ház beosztása szerint áll a földszinten egy AMERIKAI KONYHÁS-ÉTKEZŐS NAPPALIBÓL (30 nm) és a hozzá kapcsolódó TERASZBÓL, saját kerttel, GARÁZZSAL (15 nm), fürdőből és az előtér és lépcsőházból. Az emeleten 3 EGÉSZ méretű HÁLÓSZOBÁBÓL :11,11,12 nm, valamint egy tágas fürdőszobából (7 nm) áll. További extrák: - A telek zöldövezetben fekszik, mindkét ikerfél teljesen szeparáltan lesz kialakítva, külön bejárattal, kerttel, mérőórákkal lesznek kialakítva, - AA magas energiaszintű besorolással rendelkező lakások fűtése és hűtése HŐSZIVATTYÚS rendszerrel és HŰTŐ-FŰTŐ KLÍMÁVAL lesz megoldva, 0 REZSI!! - A burkolatok és belső nyílászárók választhatóak, - A lakások déli és nyugati vagy keleti tájolásúak, NAPFÉNYESEK, világosak lesznek, - 15 cm vastag GRAFITOS HŐSZIGETELÉS, 3-rétegű ablakok, - Grohe, Geberit, Panasonic, Bramac, Bosch,minőségű termékek, - VÁLASZTHATÓ BURKOLATOK, BELSŐ NYÍLÁSZÁRÓK, SZANITEREK, - MÉG AZ ALAPRAJZ IS MÓDOSÍTHATÓ, - ELEKTROMOS ALU-REDŐNYÖK, - KERTRENDEZÉS, KERÍTÉS, AUTOMATA-KERTKAPU, KAPUTELEFON, - KULCSRA KÉSZ ÁTADÁS, luxus minőségben építés, - A közelben iskolás, óvodák, bölcsőde, boltok és minden infrastruktúra megtalálható, a HÉV 10 perc, a busz 5 perc sétatávolságra van, - Kitűnő lokáció jellemzi, igazi kertvárosi hangulat, MOA és a Duna-part sétatávolságra van, a közlekedés és az infrastruktúra kitűnő, a HÉV 10 perc, a 134-busz 5 perces sétával érhető el, - Az építtető nagy múlttal és sok REFERENCIÁVAL rendelkezik itt Csillaghegyen, az ár a kulcsra kész állapotra vonatkozik, Az építkezés 2022-ben kezdődött el, várható befejezés 2023 őszén lesz! Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám ingyenes és bank semleges hitel tanácsadással is áll az Önök rendelkezésére. CSOK és egyéb támogatások, valamint hitel felvétellel és tanácsadással is forduljon hozzánk bizalommal! Amennyiben felkeltettem az érdeklődését, kérem, hogy hívjon bizalommal, várom hívását akár hétvégén is!

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Szintek száma:
2
Állapot:
Új építésű
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
duplakomfortos
garázs

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Markó Ivett Családi Ingatlan Irodák Az iroda összes hirdetése
+36 70 946 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Markó Ivett Családi Ingatlan Irodák Az iroda összes hirdetése
+36 70 946 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY