Eladó ház Veresegyház 109 nm
Eladó ház Veresegyház 109 nm
Eladó ház Veresegyház 109 nm
+6 fotó
Hirdetéskód: 7698894
Referenciaszám: U0044668
Feltöltve: 17 napja

Veresegyház eladó ikerház 4 szobás: 99,9 millió Ft

99,9 millió Ft
916 514 Ft/m²
109 m²
Alapterület
636 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 289 935 Ft
Második évtől
395 676 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
ÚJ ÉPÍTÉSŰ IKERHÁZ FÉL MAGAS MŰSZAKI TARTALOMMAL, FEDETT KOCSIBEÁLLÓVAL ELADÓ Kiváló elosztás, nagy méretű terasz, tágas terek, zöld környezet, kert! Mi kell még? A lakások CSAK a kocsibeállóknál érintkeznek! A kivitelező cég megbízható, helyben megtekinthető REFERENCIÁKKAL IS RENDELKEZIK Az ikerház korszerű megoldásokkal épül, fűtése termálvízzel és hőszivattyúval történik, melynek köszönhetően az ingatlanok minősítésének besorolása AA. 109 m2 lakrész, 636 m2-es területen. Földszintes elrendezésű 4 szobával, melyből 3 hálószoba és egy amerikai konyhás nappali. Két külön fürdőszobával rendelkezik, valamint egy különálló WC-vel Tartozik hozzá egy fedett, 19 m2 gépkocsi beálló, valamint egy 17 m2 területű terasz. CSOK és egyéb új építésű ingatlanokra vonatkozó kedvezmények és támogatások igénybe vehetőek. Kiépült infrastruktúra, M3-as autópálya 12 percre, buszmegálló és vasútállomás pár perc sétára található. A település gépkocsival és tömegközlekedéssel is jól megközelíthető, vonattal a Nyugati pályaudvarhoz, távolsági busszal pedig Újpest Városközpontba utazhatunk közvetlen járattal. A városon belüli közlekedést helyi járat és iskolabusz is segíti. Amennyiben Ön is megtekintené, hívjon és keressünk egy megfelelő időpontot!

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2023
Terasz:
17,1 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz
csatorna
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bíró Evelin Otthon Centrum - III. kerület - Flórián tér Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bíró Evelin Otthon Centrum - III. kerület - Flórián tér Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY