Eladó lakás Bátonyterenye, Nagybátony 50 nm
Eladó lakás Bátonyterenye, Nagybátony 50 nm
Eladó lakás Bátonyterenye, Nagybátony 50 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 8089353
Referenciaszám: 702600396
Frissítve: ma

Bátonyterenye eladó téglalakás 2 szobás: 7,9 millió Ft

7,9 millió Ft
158 000 Ft/m²
50 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
2. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 22 928 Ft
Második évtől
31 290 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínálom a Gyémánt Ingatlaniroda portfóliójából Nógrád vármegyében, Bátonyterenye Nagybátony településen lévő 50 nm-es 2 emeleti társasházi lakást. Az ingatlan a csendes, nyugalmat árasztó Gesztenye utcában, a Bányavárosi sportpálya közelében található. 50 métern belül orvosi rendelő, gyógyszertár, játszótér, buszmegállók. 100 méterre élelmiszer, barkács egyéb boltok. Iskolák, óvoda, bölcsöde, sportcsarnok, 50-150 méterre. A településen több kissebb-nagyobb cég kínál munkahelyet. A lakásban egy kissebb és egy tágas erkélyes szoba, 1 konyha, előszoba, 1 fürdőszoba közös WC-vel és egy kamra is tálálható. Falazata, tégla szerkezetű. Nyílászárók hagyományos fa ablakokkal, ajtóval. Közművek: villany, gáz, víz, csatorna. Fűtés FÉG gázkonvektorokkal a melegvízet gázbojler biztosítja. Az ingatlan per és tehermentes, rövid időn belül teljes a képeken látható bútorozott állapotban költözhető. A fürdőszoba egyéni elképzelés szerint, felújításra ajánlott. Az ingatlan, befektetésnek is kiválló lehetőség. Felújítás után min. a dupláját éri! Az ingatlanhoz tartozó kb. 30 méterre található garázs külön megállapodás alapján vásárolható meg. A Gyémánt Ingatlan iroda teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel lehetőséget kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez. Érdeklődés és megtekintés céljából történő időpont egyeztetés érdekében kérem keressen a megadott telefonszámon! Hétfőtől Péntekig: 9- 17 óráig.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1958
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
garázs
bútorozott

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Soós Gyula Gyémánt Ingatlaniroda Salgótarján Az iroda összes hirdetése
+36 20 230 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Soós Gyula Gyémánt Ingatlaniroda Salgótarján Az iroda összes hirdetése
+36 20 230 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY