Eladó lakás Szabadszállás, Laktanya 67 nm
Eladó lakás Szabadszállás, Laktanya 67 nm
Eladó lakás Szabadszállás, Laktanya 67 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7940225
Referenciaszám: M262781
Frissítve: 17 napja

Szabadszállás eladó téglalakás 2+1 fél szobás: 19 millió Ft

19 millió Ft
283 583 Ft/m²
67 m²
Alapterület
2+1 fél szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 55 143 Ft
Második évtől
75 254 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Bács-Kiskun vármegye Szabadszállás településen, Kecskeméttől 38 km, Budapesttől 80 km távolságra megvételre kínálok 16 lakásos téglaépítésű társasházban egy 1. emeleti 67 m2-es jó állapotú lakást. A társasház kulccsal zárható, a lépcsőház tiszta, napfényes, a környék parkosított. A lakásban megtalálható 2 egész szoba és egy félszoba, konyha-ebédlő, tágas éléskamra, fürdőszoba, külön wc és közlekedő. A lakás műszaki állapota jó, fűtése egyedi gáz konvektoros, a melegvizet gázbojler biztosítja. A lakásban a félszoba redőnnyel felszerelt új műanyag külső nyílászárót kapott, a másik két szobán és a konyhán hagyományos háromszárnyas faablakok vannak, amelyek új redőnyökkel lettek ellátva. A konyha-ebédlő, fürdőszoba, wc, közlekedő, és az éléskamra járólappal, a szobák tölgyparkettával borítottak. A lakás nagyon jó elosztású, a közlekedőből külön nyílik a fürdőszoba, wc és az éléskamra helyiségek, a közlekedő részben tárolásra alkalmas beépített szekrény van. A kis szoba elkülönül a másik két szobától, külön bejárattal nyílik a közlekedőből, a konyha-ebédlő helyiség tágas. A konyhabútor gáztűzhellyel a vételár részét képezi. A lakáshoz tartozik saját, zárható tároló helyiség, továbbá van egy zárható közös tároló és egy kerékpártároló. A lakás korának megfelelően jó állapotú, igény szerint modernizálható, de egy tisztasági festést követően mostani állapotában is azonnal költözhető. A közelben megtalálható egy kisbolt, illetve 50 méterre buszmegálló, ahonnan Kecskemétre a Mercédesz gyárba és Kunszentmiklósra közvetlen munkásjáratok járnak, valamint itt van a távolsági buszok megállóhelye is. A település ellátottsága, infrastruktúrája jó, a közelben orvosi rendelő, bevásárlási lehetőségek (COOP, SPAR, Reál), művelődési központ-könyvtár, háziorvosi rendelők, szakrendelő, gyógyszertár, hentes, cukrászda, piac, stb. található, volánbuszok biztosítják a távolsági közlekedést, a Budapest-Kelebia vasútvonal teljes felújítása jelenleg zajlik. Ajánlom az ingatlant csendes környéket kereső családoknak, de kiváló lehetőség befektetésnek is. Vevő ügyfeleinket díjmentes hitel és teljeskörű ügyintézéssel segítjük az ingatlan megvásárlásában. Az idei évben az új támogatott hitel (CSOK Plusz) elérhető, amelyek igénylésével kapcsolatosan is szakmai hátterünkkel állunk rendelkezésükre. Bővebb információért keressen bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos
világos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabó Jánosné Kiskőrös Petőfi tér 9 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 374 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabó Jánosné Kiskőrös Petőfi tér 9 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 374 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY